2023-05-08 1797 浏览
上年辞职之后烦恼紧散水饼,见而家啲散水西饼又贵又唔好食又唔健康,订IG无牌果啲又等如交智商税。突然谂到裸辞咁开心,不如订只乳猪俾同事LUNCH加料啦!上网睇完一轮,见到呢间同其他差唔多价钱,但重量多啲大只啲,就用Whatsapp好顺利咁落咗单。讲咗只猪先,我落单时有问乳猪有冇闪灯眼仔,店家话要加钱,我就冇加了。点知出货果时店家送咗对闪闪眼俾我!仲祝我快啲揾到好工!第一眼见到只猪,有新净纸盒,干净卫生,只猪气色好靓,坐成粒钟咁耐车都仲齐齐整整冇晕车浪。皮脆肉嫩,油脂比例刚刚好,个个同事食完都话好好食,有几个仲即刻问我店舖资料,话过海拎都抵!我仲拎埋啲头、手同猪骨返去煲猪骨粥,超正。后尾再专程去斩料返屋企,屋企人一致赞好,个烧腩肉个皮仲系脆,真系超级好食。最后想讲,切完只乳猪,我而家真系做紧份更好嘅工,人工高咗但又舒服咗,冇晒压力,最紧要系管理层系人类。多谢文记!以下系服务相关:店家可以代为安排call van,途中个司机唔知兜咗去边,店家全程帮我追踪,仲紧张过我!好在最后都准时送到,但个司机唔识听人话,无啦啦兜入停车场俾钱出闸之后问我拎钱,仲话唔俾钱就报警抓我:0)喺我唔知埋位切猪好定系

突然谂到裸辞咁开心,不如订只乳猪俾同事LUNCH加料啦!

我仲拎埋啲头、手同猪骨返去煲猪骨粥,超正。

以下系服务相关:

喺我唔知埋位切猪好定系处理件事好果时,店家竟然叫我快d去享受只猪同埋last day,佢地会帮手拆掂…….真系感动到要永远支持佢地。
2023-05-07
外卖送餐