2020-10-11 217 浏览
用咗OpenRice订座加即场做会员嘅优惠可以优惠价食二人餐一去到,哗!真系好靓😍成幅墙都系花,因为有提早卜台,仲可以坐到全场最好影相的圆枱(所以话卜枱真的真的很重要)前菜系沙律或者餐汤,冇乜特别不过不失小食系明太子鸡翼,入面酿左啲明太子同疑似泡菜,味道少咸少辣,几开胃饮品嘅花茶都几惊喜,饮落真系有花茶,唔似某啲餐厅泡一转都冇味,我见到隔离台叫加啲水职员都好有礼貌同快手加左跟住主菜叫左个大虾意粉同埋猪柳配薯菜,大虾意粉不过不失,香草茄汁,虾都煎香了,唯有不足是虾可以多一只,不过这个价钱有埋前菜同小食性价比已非常高。猪柳好嫩滑,帮你切开埋一片片,见到里面系刚好熟,食得出火候好准确,不会因过熟而令肉质鞋口。佢地会见到你食完上一个送先上之后的食物所以我地食完一阵间,佢地先收走餐具,5-10分钟后才送上主菜,之后系甜品,好多标榜高级餐厅都做唔到,呢度要加分。甜品就系糖渍嘅苹果片配雪糕,成个甜品劲少女心,拼成花形,苹果薄片酸酸地,配上有玫瑰花香嘅雪糕完全绝配,味道好平衡。同行朋友不喜甜,选择左抹茶挞配紫米味雪糕,抹茶流心馅好浓郁,茶甘香令整体不会太甜,紫米雪糕亦较少食到,好似食紧好smooth嘅
用咗OpenRice订座加即场做会员嘅优惠
可以优惠价食二人餐
一去到,哗!真系好靓😍

前菜系沙律或者餐汤,冇乜特别不过不失

明太子酿鸡翼

佢地会见到你食完上一个送先上之后的食物

同行朋友不喜甜,选择左抹茶挞配紫米味雪糕,抹茶流心馅好浓郁,茶甘香令整体不会太甜,紫米雪糕亦较少食到,好似食紧好smooth嘅紫米露咁。
流心抹茶挞、苹果玫瑰

整体成个餐系好平,但呢个价钱嘅食物内容同质素都真系令人好惊喜,做完会员又有多200-300现金卷下次用,非常优惠。
2020-09-21
用餐优惠