食串烧最中意帮衬小店,人唔多师傅每件出品都用心制作,每串都系诚意之作。早几日𝖫𝗎𝗇𝖼𝗁就同同事去咗❣️串点❣️,店仔细细只有四五张枱,师傅会主动问我地嘅口味。款式花多眼乱,所以我地就拣咗超抵食又丰富嘅优惠套餐,女仔绝对够食饱饱🫶𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥 👍 𝙀餐(烧羊肉串+五花腩肉+鸡软骨+台湾蒜香肠|配薄饼/丼|可乐/七喜/王老吉)一个套餐可以食哂猪、羊、鸡咁多种类,羊肉膻香、鸡软骨有咬口、五花腩肉肥瘦匀称,加上孜然粉带出肉香😻 必食台湾蒜香肠,脆皮外层配上嫩滑肉质。套餐仲可以配薄饼或者饭,吃饱饱。👍 烧蒜蓉粉丝扇贝人人都爱食嘅配搭🫶 肥美嘅扇贝加上大量嘅蒜蓉同粉丝去烧,肉厚之余尽吸蒜蓉香。记得唔好错过粉丝,同样尽吸蒜蓉精华,超入味😽📍串点烧烤美食 尖沙咀厚福街7A号地下E号舖

𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥

👍 烧蒜蓉粉丝扇贝