2023-03-26
Flow价钱💲: $70/ $50好味程度😋: 3.7/5服务🍴: 3.7/5环境🗾: 3.7/5性价比🥢: 3.4/5回头率😚: 3.4/5-深水埗咁多cafe,要讲到真系专注做咖啡既应该呢间系出名。佢地的咖啡品质出名好,有好多豆的种类,用手冲/机冲呈现唔同的味道☺️ 见d顾客都会坐系咖啡师前面倾下计,大家交流下。除左咖啡,仲有好多唔同口味的卷蛋,当日假期5点几去到都有几种味道卖晒啦。-✅Brazil Capadocia. 因为觉得个人唔系好识特别欣赏咖啡,所以选择了最平的一款。饮落几顺口,味道真系好似佢menu所写有朱古力味,系深烘焙的味道😝 但讲真又唔觉系$70一杯,虽然系好饮既。-✅玄米茶roll cake. 呢个味道好特别😚 不过觉得佢的rollcake系偏扎实,口感实正啲,密度高同滑的,但个人中意松软小小既。蛋糕体味道带淡淡米茶味,好清香😆 入面有啲玄米茶cream几滑同埋几浓玄米茶味😉仲有小小麻糬系入面,系软糯的麻糬。-坐下几舒服既,不过低消系一人一杯饮品,如果你系想来食蛋糕既话,咁可以考虑下先😳 觉得呢间真系要啲咖啡爱好者先会识欣赏的,但见到啲roll cake都开心既😎
价钱💲: $70/ $50
好味程度😋: 3.7/5