2017-09-01 61 浏览
呢间位于沙田既西餐厅, 其实每次经过都想去试一下, 因为每晚都会有少少既人龙, 相信佢必定好美味!  今晚就决定试一下!先讲讲无论由一开始带位, 落单, 到refill水等服务, 都非常有礼, 值得一赞!先介绍一下佢地有几种唔同既手工啤酒, 而我地因为拣左焗蚝, 所以亦都拣左佢MENU推介既呢款手工啤酒如果我无睇错, 佢系8.4%既ALCOHOL, 饮落非常有麦既味道, 亦都带一点点麦牙塘既甜, 当然因为8.4%既浓度, 所以要有心理准备啊!  系好好饮既!点完菜, 会有好好味既餐包作"前菜"焗蚝非常新鲜, 芝士亦够香浓, 好好味parma ham caesar salad, 沙律菜非常新鲜清甜, 亦都唔会令你失望main dish就系呢个辣肉肠PIZZA, 批底够薄够脆, 上面亦都铺满左洋葱磨菇等配菜, 完全睇到佢既用心制作, 好惹味啊!突然既惊喜, 真系唔系一早安排架~  多谢餐厅既帮忙, 感激!一间非常好味既西餐厅, 应该可以令你忘记都巿人既烦恼, 开开心心咁吃一餐.

点完菜, 会有好好味既餐包作"前菜"
焗蚝非常新鲜, 芝士亦够香浓, 好好味

2017-09-01
  • parma ham caesar salad