2009-10-17
我(叮当食神)和3位好友, 一行4人去食,认为这店质素好过一般的放题 ,,我们4人食, 有一盘送既"整板海胆刺身和4款刺身, 大路款式各数件, 不过不失啦整板海胆刺身, 难得唔腥, 送既来讲真系几好的了座位是卡位, 坐得舒适, 食完后, 身上没油烟味, 食过此店后朋友们都说不去食韩烧所有食物都没有霜雪, 不是水滴滴, 可见预备食物认真待应服务态度良好, 向我们介绍怎样烧, 落单快, 出食物亦快人入座后食计2小时, 但我们7:30pm 食到9:30时先结帐,可烧至10:30我们才走,没有赶客情况, 很好食物方面, 款式40多种,还有白饭主打霜降牛肉, 入口即溶, 好有牛肉味, 喜欢食牛的朋友一定啱哂:安格斯牛粒, 有口感, 点秘制芥辣, 合配羊架, ,不so大海中虾, 好大只,抵食爽口,没雪,牛舌,肾片十分之爽口, 鳝亦都好脆, 个人都觉得呢两样值得推介鳝片 : 几新鲜 ,爽脆, 鸡子,好大粒,烧后非常鲜味烧日本南瓜,粟米,加味盐,好香口 , 好甜狂饮汽水,好在任饮, 4人共饮1打 鸡软骨, order都黎好多, 又好食, 出面叫一碟仔都收你廿几蚊, 所以好抵 秋刀鱼烧后, 好食过在日本
整板海胆刺身, 难得唔腥, 送既来讲真系几好的了
所有食物都没有霜雪, 不是水滴滴, 可见预备食物认真
食物方面, 款式40多种,还有白饭
:安格斯牛粒, 有口感, 点秘制芥辣, 合配
羊架, ,不so
大海中虾, 好大只,抵食爽口,没雪,
鳝片 : 几新鲜 ,爽脆,
鸡子,好大粒,烧后非常鲜味
烧日本南瓜,粟米,加味盐,好香口 , 好甜
狂饮汽水,好在任饮, 4人共饮1打
秋刀鱼烧后, 好食过在日本食店好食得多
烧鱿鱼,猪颈肉自己烧爽口, 如送啤酒一流
:猪腩肉爽口不肥
百零蚊,仲有汽水任饮,认真食得过! 抵食
环境 ,, 服务 ,, 各方面也很好 ,, 值得推介
平均消费每位$158+10% ($174), 平日平$10
推介 : "霜降牛肉, 安格斯牛粒, 羊架, 大海中虾, 鳝片.........不能一一尽录,
全无调味, 只要少讦盬烧, 烧好后加些少酱油就好好味"