2019-07-18 44 浏览
平时都唔知原来山林道咁多火锅店 今日朋友带我黎食呢间熊本牛涮锅 话有我钟意既牛小排食😋其实形式系类似啲连锁一人一锅 不过呢到就系几人一锅 咁先系打边炉嫁嘛🍲🤣坐低无耐 已经俾佢个饮品柜吸引左 除左系街行完真系好热外 呢到既饮品种类都好多选择 要甜有甜 要无咁邪恶既就无咁邪恶 仲要劲有心有自家制出品既凉茶!到拣汤底 6款汤底任拣 全部都好吸引 最后我地拣左蕃茄汤底 睇下啲蕃茄味同猪骨汤够唔够浓😋汤底一上到 见到有蕃茄肉 证明好足料🤣除左预设既肉外 仲有个雪柜摆左好多唔同配料任夹 配料之多系可以满足晒你既愿望 仲要我平时钟意食既 大部分呢到都有😋🥰好正到到最重要既肉喇!食左豚肉、牛肩胛同牛小排🥩 豚肉值得大赞 厚薄刚好 肉质唔鞋 食落系爽脆!因为食左牛小排 所以顿时觉得牛肩胛无咁正(本身就咁食都正)🤣牛小排肉身薄啲 同肉既脂肪多啲 食落会滑啲同易嚼 唔会太干争争!去到尾声 有任食四款口味既haagen dazs雪糕!!唔系平时食个啲一盒盒 系真系自己笔 感觉好似好食啲 同埋啲味特别啲 我今日食分别有焦糖脆饼、蓝莓、夏威夷果仁、朱古力~😋食完好满足 食物整体都比连锁个啲边炉高质 环境都几靓

食完好满足 食物整体都比连锁个啲边炉高质 环境都几靓 几适合一大班人黎 服务又好 迟啲同啲朋友再黎 睇下有啲咩新野先😋