(非会员)
2011-02-07 16 浏览
食物质数好好味,食材新鲜,腌得入味,我觉得真系有拿出『用心』去烹调呢d食物。我既饮品推介系人参鸡汤,唔觉有落味精~.~ 其他美食推介: [ 南瓜西米露和鱼仔(超『正』)]、、猪颈肉(鲜嫩)优点:有多种唔同种类嘅既肉类,选择很足够,也有汤类和甜品,唯一欠缺的就是一杯(包)的冻饮。不过,幸好果晚无咩客人,老板就好好人,仲比我哋坐夜dd,同饮多一碗超『正』的南瓜西米露添。『人情味搭够』!缺点:个锅居然只能换一次,否则就要加钱,还有他们不会provide油给你的,所以因时间关系,烧烤是有难度的。环境方面: 入到去好有韩国Feel,地方干诤,而且果到d抽油设备亦ok,食完嘟唔会有一大阵油烟味~ 系服务方面: 虽有服务员教我哋用慢火,但最可惜深知时间有限,的确唔容许吧!总括而言,韩烧任食有呢种食物质素真系少有,但如果比多少少钱,2至4人可包一jar冻飮就更好了!。但如果你要我用 同 互双比较下,我就觉得唔够满足啰!

我既饮品推介系人参鸡汤,唔觉有落味精~.~ 其他美食推介: [ 南瓜西米露和鱼仔(超『正』)]、[泡菜和酸青瓜(非常醒胃)]、猪颈肉(鲜嫩)

但如果你要我用 [价钱] 同 [时间] 互双比较下,我就觉得唔够满足啰!
2011-02-05
$160 (其他)
  • 人参鸡汤
  • 南瓜西米露和鱼仔