2023-01-28
呢到装修简洁同型格,以黑白灰色为主,仲有大理石餐枱,光线暗暗地,几有情调,环境几阔落,感觉几舒服,几啱倾计~ 而小编就坐喺落地玻璃隔离,可以望到街外既人同景色~ 至于野食有好多选择,几好食😋 价钱合理,系个高质既选择😎(5 😍 系满分,🤩系半分)烧大虾三文鱼籽龙虾汁扁意粉 🦐🍣🟠🦞🍝 - $148 (好味指数:😍😍😍😍🤩)啲虾🦐够大只,烧得🔥几香口,爽口弹牙,味道鲜甜,唔会有雪味❄️,几新鲜~ 而且有喺虾🦐既背部𠝹左一刀,所以好容易就可以将肉同壳分开~ 扁意粉🍝煮到al dente几烟韧,而且扁既比起普通意粉🍝可以挂到更多汁,索晒鲜甜浓郁既龙虾🦞味真系几正🤤 个汁够晒creamy,放耐左都唔会水汪汪~ 加上有咸香又甜甜地既卜卜脆三文鱼籽🟠,一咬开就感觉到鲜香四溢,有鱼🐟既脂膏香,而且有好好既提鲜效果,亦都因为鲜味十足所以唔会漏😜香草红酒汁烩牛面肉配忌廉薯蓉烧蔬菜 🌿🍷🐮🥔🔥🥕🥒🥦 - $258 (好味指数:😍😍😍😍🤩)牛面肉既份量好足,脂肪少,炆到好软腍嫩滑几juicy,食落牛味🐮浓郁入味,加上配埋甘香又甜甜地既红酒汁🍷,令到肉质更加松软,系天然既松肉剂,亦都突出到牛🐮既肉味~ 旁边仲有
(5 😍 系满分,🤩系半分)
牛面肉既份量好足,脂肪少,炆到好软腍嫩滑几juicy,食落牛味🐮浓郁入味,加上配埋甘香又甜甜地既红酒汁🍷,令到肉质更加松软,系天然既松肉剂,亦都突出到牛🐮既肉味~ 旁边仲有软滑、细腻、creamy既薯蓉🥔,几有薯味🥔,唔会话一味只系靠开粉,同埋旁边有落左牛油🧈烧既蔬菜,包括红萝卜🥕、翠玉瓜🥒同埋
牛油烧蔬菜 🧈🔥🥕🥔🥒 - $48 (好味指数:😍😍😍😍)
用左牛油🧈去烧🔥香口好多,面头有少少惹味既黑椒粒⚫️,但又唔会因为系烧🔥而唔系煮或炆既缘故而令到啲菜🥕过生~ 薯仔🥔表皮带少少脆,食落口感够粉~ 而红萝卜🥕腍甜,翠玉瓜🥒软腍得黎带啲咬口~ 食多啲菜🥒感觉都健康啲😌
好味指数:😍😍😍😍🤩
推介指数:😍😍😍😍🤩