1K
2022-09-25 43 浏览
🍴今晚好想食中餐🥢🈶️朋友之前食过话错👍唔单止材料新鲜😋加埋佢地运用独特心思嘅烹饪技巧🔥煮出简单又好味嘅私房菜式呢🥳🥳赞赞赞👍👍👍🐥虫草花三黄鸡笼仔蒸饭 $48🌈 虫草花三黄鸡笼仔蒸饭系一道又健康又惹味嘅家常菜🔥蒸好嘅三黄鸡肉质嫩够滋润😋而且仲系油而不腻添🥳加埋虫草花🈶️补肺🫁补肾❤护肝嘅功效✅味道比想像中浓味👍用黎捞饭一流🥳$48一份🔥真系好抵食又好食呀❤️❤️🦐粉丝虾煲 $108🌈冬天嘅脚步已经越黎越近喇🧣夜晚嘅时候天气都明显凉爽起黎🧤呢个时候食番啲用砂锅煮嘅菜式去保温就最啱噜❤暖胃嘅鲜虾粉丝煲就系我今次嘅选择呢👍粉丝「索」晒鲜虾嘅味道🔥成煲好食到停唔到口呀❤又够火喉😋秒杀🥳🥳🔥点心拼盘 $72🌈惊喜位🌟晚饭时间都可以食到点心超开心呀🧆佢哋除咗虾饺好食之外🥳佢哋嘅烧卖上面仲有啲鱼干仔❤好特别呀👍仲增加咗烧卖嘅味道口感添🥳🥳

🐥虫草花三黄鸡笼仔蒸饭 $48

🦐粉丝虾煲 $108