2024-03-27 46 浏览
红虾汤拉面($108)首先要赞一赞嘅系个汤底超级浓郁,劲有虾嘅鲜香味,饮得出唔系味精调出嚟的。仲有四只大大嘅红虾,佢系帮你剥埋壳㗎😋拉面非常挂汤,而且面质都比较弹牙!! ⋆ᶿ̵᷄ ˒̼ ᶿ̵᷅⋆美国和牛肩胛肉眼酱油牛骨清汤拉面($98)个牛肉油脂感非常足够👍🏻汤底属于比较清嘅,但系都有好重嘅牛肉香味ॱଳ͘ 赞赞。黑松露乳龙虾($48)刺身虾肉配埋黑松露酱,入口即溶🥺🤍呢个好好食,推荐!!花雕酒渍新鲜鲍鱼($32)呢款花雕酒味唔系好出,好适合我呢啲初尝花雕酒又接受唔到太浓味嘅朋友们😹同埋个口感都好弹牙,又唔会咬唔烂,呢款都推荐!!整体而言,呢间拉面舖头坐位好阔落,而且职员好好服务态度,成日都会行过嚟收嘢同埋帮手斟水👍🏻食物方面,如果二人同行,可以嗌唔同嘅汤底,交换嚟食🤤我谂应该系新舖嘅关系,我哋平日夜晚去食都唔太多人,唔使排队,如果行过可以入去试吓😛
红虾汤拉面($108)

美国和牛肩胛肉眼酱油牛骨清汤拉面($98)

黑松露乳龙虾($48)
刺身虾肉配埋黑松露酱,入口即溶🥺🤍呢个好好食,推荐!!

花雕酒渍新鲜鲍鱼($32)