2022-08-24 61 浏览
观塘好多工厦上面都有好多隐世高质食堂。今次介绍嘅依间主要制作日式便当。每盒嘅包装都经过细心设计,净系睇已经觉得好靓。冇谂过咁嘅价钱可以食到咁靓嘅日本风便当🍱,材料丰富同埋色彩缤纷。滑蛋鳗鱼丼$98滑蛋加上鳗鱼真系一个百吃不厌嘅组合,我觉得餐厅好贴心咁准备啲紫菜分开装 ,因为如果唔系嘅话外卖番到公司嘅时候啲紫菜就会淋晒。鳗鱼烧得都几靓,上面会有一层油光,同埋份量都几多,再加上日本珍珠米粒粒都好饱满,几加分!而且食落冇乜细骨!另外佢哋嘅重光招牌便当就系另外一个主打。组合亦都好丰富,有炸虾饼、鳕鱼柳再加上堂扬炸鸡两件都只系$75,配菜仲有腌制萝卜、关东煮同埋沙律菜,真系性价比好高!觉得佢哋嘅便当真系各有千秋,配搭上都好吸引,炸物好香口!💰人均70蚊左右午餐重光弁当 (观塘)观塘观塘道396号毅力工业中心5楼V室

滑蛋鳗鱼丼$98

觉得佢哋嘅便当真系各有千秋,配搭上都好吸引,炸物好香口!

💰人均70蚊左右午餐

重光弁当 (观塘)
观塘观塘道396号毅力工业中心5楼V室