2022-12-05 385 浏览
经开旺角去咗探好朋友开嘅茶饮店❣️ 「走杯」提倡环保减塑生活主义♻️, 鼓励客人自备环保杯, 加上引导式嘅捐款, 为地球出一分力🌍!由开舖帮衬到而家, 一直都好欣赏佢哋对冲茶嘅热诚、理念同执着, 会继续支持呢🫶🏻ꕀ 💕冬日の浪漫 - 原茶特浓可可🍫我本身唔系特别钟意饮朱古力, 但呢杯绝对有惊喜的!坚持低糖健康, 选用100%可可粉、法国淡忌廉、澳洲芝士及鲜奶, 配上特制红乌龙茶及纯椰奶, 再加上一层朱古力奶盖, 味道好有层次!朱古力味好浓郁, 又唔甜, 品尝到可可微苦、微甜嘅滋味, 表面仲有朱古力碎增添口感ꕀ💜莱姆洛神花有降血脂、降胆固醇、抗氧化等功效, 入口略带酸味, 饮落有天然果香馥郁🍵鲜梅果茉莉绿鲜梅味好突出, 茶底清香, 微酸嘅口感好清爽!饮得出非常足料, 绝对系用心之作🫶🏻!

💕冬日の浪漫 - 原茶特浓可可🍫
我本身唔系特别钟意饮朱古力, 但呢杯绝对有惊喜的!

💜莱姆洛神花

🍵鲜梅果茉莉绿