2019-07-11 1436 浏览
记得第一次来这里吃饭系几好年前,有日去宝湖街吃午餐,经过见到以为吃蛇羹,原来有客饭吃,当日试了蒸肉饼同咸鸡饭,一试便爱上。后来知道可以预订私房菜,就约朋友试下,结果试过的朋友都大赞👍,又介绍其他带朋友去吃。昨晚带一班同事(共9人)去吃,老板话8人就有4个海鲜,今日我们9人有5个海鲜,太开心了!首先每人一碗无味精靓汤,好清甜,跟住有条海斑,超级大条,蒸得刚刚好,鱼肉好滑,重点系酱油,系有爸爸的味道,可以吃到一碗饭。另外惊喜系有超级肥美的北极贝,未吃过咁大只,一口咬落去系有汁爆出来,好回味。鲍鱼配沙律系每次都有,今次鲍鱼煎得好香口,有脆边。蒜蓉虾每只都好新鲜,炒蟹一样,不但系靓蟹,而且炒功一流,唔会好似酒楼咁先走油,吃到鲜味!仲有咸鸡同整鸭都系在其它地方吃唔到的。吃到大家都好满足,个个都劲赞👍👍👍👍唔止菜式好味道,老板同老板娘都好好人 。😊😊知道就快在楼上开新店,好期待!😋😋

鲍鱼配沙律系每次都有,今次鲍鱼煎得好香口,有脆边。

仲有咸鸡同整鸭都系在其它地方吃唔到的。
吃到大家都好满足,个个都劲赞👍👍👍👍
唔止菜式好味道,老板同老板娘都好好人 。😊😊
知道就快在楼上开新店,好期待!😋😋
2019-07-10