2019-09-21 466 浏览
之前经过过饺子爷爷🥟👴🏻食过一次,觉得几好食。无论系汤饺,定系煎饺子,都系足料又好味😋上次试过个牛肉汤面,今次带埋奶奶嚟食。(上次无影相😅)今次我地都系有叫汤饺同煎饺,仲叫左小食,不过有时一嚟到就食,所以唔系全部都有影相😅希望大家体谅🙏🏻奶奶食汤饺,话食得到个汤系自己煲,无味精,好好味,主角饺子都系十分美味。煎饺子外脆内Juicy 👍🏻水晶淆肉就同平时个d一样,发挥正常。醉蛋十分惊喜😀正呀原本今次嚟都系想叫牛肉汤底,但老板话售罄了,推介我地食担担面,十分出色👍🏻😋味道好味,又用心经营。其实我唔知个两位男士系咪老板,但服务好好,又友善。另外有个呀姐,要再训练下,太唔醒目,希望可以改善下呀姐嘅服务质素,咁客人就会食得开心d最后想同大家讲,价钱系十分相宜!大家都去试下啦!

煎饺子外脆内Juicy 👍🏻

水晶淆肉就同平时个d一样,发挥正常。
醉蛋十分惊喜😀正呀

最后想同大家讲,价钱系十分相宜!大家都去试下啦!
2019-09-06