2024-06-01
落雨放假天,只好去商场行街,行完奥海城又到左食晚饭时间,醒起住系大角嘴的朋友介绍过的呢一间餐厅,就行过去食晚饭。餐厅店舖细细,枱唔多,好在我哋食个时仲有位,跟住就好快坐满了,见佢menu咩类别的食物都有,算多选择。蜜糖蒜香鸡翼(6pcs) $58个蜜糖味好香,鸡翼外皮好脆好香口,入面仲keep到juicy。😋😋榄油蒜香蚬肉扁面$68一上枱个蒜香味超香,好多蚬肉系入面,仲要冇沙的,扁面做到个口感刚好,唔会太淋或者太韧,刚刚好,呢个我个人私心推介。😍😍韩式烧春鸡$138个鸡皮烧到好脆,入面的鸡肉仲保留到嫩滑,鸡油系个口到爆发出黎,好正🙊🙊荔枝接骨木花梳打$39上面有两粒荔枝肉,饮入口好香茘枝味,几清新,好适合夏天饮😎😎青柠薄荷梳打$39呢杯就正常发挥佢系open kitchen 得黎但又冇油烟味,店员都好有笑容,呢间小店值得支持。🥰🥰👍👍
蜜糖蒜香鸡翼(6pcs) $58
榄油蒜香蚬肉扁面$68