估唔到误打误撞,竟然发掘到呢间高质素既中菜餐厅,无论炖汤,小菜定海鲜全部色香味俱全,价钱合理,食材优质,用心制作,味道一流,食完已经迫不急待决定下星期带埋屋企人过黎西环食多次!😍-同同事完成繁重既工务之后,路过此地,咁岩见到店员运送海鲜既一幕,条鱼大大条之余仲好生猛,钟意食鱼同事即刻心心眼,于是我地就决定以囍囍作为今晚晚餐。我地懒得谂食乜,就决定嗌个2人餐开心Share。二人餐分别有老火汤套餐($248)同真味套餐($398)。今日工作忙左成日,梗系要食豪少少慰劳下自己啦!-真味套餐($398)包括炖品两盅,鲜沙姜浸鸡,清蒸沙巴龙趸仔,小菜一款及白饭两碗,除返开都几抵食!-首先登场既系热腾腾既炖汤。川芎白芷炖龙骨闻落有香浓药材香,饮落浓淡得宜,而且用料十足。杏汁花胶炖白肺香气扑鼻,汤够滑,肉味浓厚,猪肺好入味,有滋润养颜之效,女士必点。鲜沙姜浸鸡🐔虽然系例牌,但份量不容小觑。鸡件肉嫩,鸡皮香滑有油香,就咁食都好正。配上秘制沙姜酱汁,微微既辛辣中带点独特既浓郁香味,令鸡肉提味,味道更上一层楼。清蒸沙巴龙趸强列推荐呢度既海鲜。龙趸肥美厚肉,生熟程度岩岩好,唔会蒸过可见厨师十足既功力。清蒸沙

首先登场既系热腾腾既炖汤。

川芎白芷炖龙骨
闻落有香浓药材香,饮落浓淡得宜,而且用料十足。

杏汁花胶炖白肺

鲜沙姜浸鸡🐔

清蒸沙巴龙趸
强列推荐呢度既海鲜。龙趸肥美厚肉,生熟程度岩岩好,唔会蒸过可见厨师十足既功力。清蒸沙巴龙趸肉质滑嫩,鲜味满溢。比起酒楼既龙趸,有过之而无不及!

云耳鲜百合炒准山
准山爽口清甜,云耳同百合炒得好入味,香口之余又唔会太干身,够晒镬气,而且健康又有益👍🏻

店员有礼,食物制作用心,CP值高,非常出色既餐厅🤤好适合带埋家人同朋友一齐去食!最难得既系,就算外卖电话响唔停,忙到爆炸都好,老板依然保持礼貌,笑容!好餐厅一定要继续支持!