2022-02-13 890 浏览
酸菜猪肠米线 $58 猪肠清得几干净,而且味道够佢仲要有轻轻煎过, 所以有个香味,好食!配搭酸菜,整碗米线都好开胃,十分之岩我既口味!喜欢!听店员讲话有一个系火爆猪大肠,𠮶个系会用辣椒爆香过,如果喜欢食辣嘅人可以试吓!红烧排骨汤米线 $58喜欢佢加咗酸豆角,酸味味好啱食,呢个配搭加分排骨肉非常之淋,味道够酸梅蕃茄, 套餐加配$22 蕃茄粒系去咗皮第一啖食落口系有蕃茄嘅少少酸味甜味,再食到底就会有话梅嘅甜味好食!麻辣猪耳 $26 色泽好靓食落好爽脆,味道够微微既香辣味道刺激味蕾,但系又唔会太辣再有少少既芝麻香, 好食!南乳鸡翼 $28 系生炸嘅鸡翼鸡翼皮色泽金黄,炸得啱啱好!鸡翼嘅肉唔会干食一啖入口,满满嘅南乳香味,个味道好好食!推荐芒果乳酪梳打, 套餐加配$4酸酸甜甜嘅口感,配搭爆猪,清新爽口辣椒酱(免费) 每一围枱上面都有个辣椒酱店员建议我哋可以食少少嚟试吓,因为唔系好辣佢哋俾咗个碗仔我去试,真系十分之贴心!辣椒酱真系几香,香味好浓食落口系有少少嘅辣味,但系唔会太邙,而且再配搭香浓嘅味道,点少少米线食,好开胃! 呢间店现场环境装修好特别,主要系白色既砖配以黑色嘅线条做衬托,整体形象好
酸菜猪肠米线 $58

猪肠清得几干净,而且味道够
佢仲要有轻轻煎过, 所以有个香味,好食!
配搭酸菜,整碗米线都好开胃,十分之岩我既口味!喜欢!

红烧排骨汤米线 $58
喜欢佢加咗酸豆角,酸味味好啱食,呢个配搭加分
排骨肉非常之淋,味道够

酸梅蕃茄, 套餐加配$22

蕃茄粒系去咗皮
好食!

麻辣猪耳 $26

色泽好靓
食落好爽脆,味道够
微微既香辣味道刺激味蕾,但系又唔会太辣
再有少少既芝麻香, 好食!

南乳鸡翼 $28

系生炸嘅鸡翼
鸡翼皮色泽金黄,炸得啱啱好!
鸡翼嘅肉唔会干
食一啖入口,满满嘅南乳香味,个味道好好食!推荐

芒果乳酪梳打, 套餐加配$4
酸酸甜甜嘅口感,配搭爆猪,清新爽口

辣椒酱(免费)

每一围枱上面都有个辣椒酱
店员建议我哋可以食少少嚟试吓,因为唔系好辣
佢哋俾咗个碗仔我去试,真系十分之贴心!
辣椒酱真系几香,香味好浓

呢间店现场环境装修好特别,主要系白色既砖
配以黑色嘅线条做衬托,整体形象好鲜明!

现场环境几干净,整齐
而且位之间有好高身嘅透明胶版做隔板, LIKE!

仲要再力赞一点就系,服务员嘅服务态度超级好!

会好细心咁样讲解餐牌,亦都会好殷勤招待客人!
佢亦都会好细心咁问你要唔要即用即弃嘅围裙包住,以免啲食物执钱到身上!
佢见我长头发亦都问我要唔要一啲即用即弃嘅橡筋去到扎头发!
整体十分之细心, 10分好服务,感觉好窝心!
2022-02-12