2024-08-15 638 浏览
同屋企人去御膳食饭, 呢度主打食海鲜, 叫到成枱都系好丰富! 有几道菜觉得好出色避风塘炒肉蟹肉蟹有好多款煮法, 拣左避风塘炒, 辣辣地好惹味, 蟹钳大大只脆皮玻璃乳鸽店员推荐话一日限量供应5只, 口感外脆内嫩, 真系不错!八宝鸭好有特色既菜式, 好多料系入面: 莲子,龙眼肉,红枣,薏米,冬菇,芋头,虾干,瑶柱, 栗子,金华火腿同糯米, 呢道菜好少见得食, 花时间制作芙蓉海宝炒龙球伴碟好靓, 龙虾球够镬气, 仲有花枝,虾球同蒸蛋白底, 好适合送饭猴头菇药药瘦肉汤好足料既汤, 味道香浓好味餐牌仲有好多选择, 除左海鲜, 仲有其他肉类海鲜蔬菜及饭面, 唔想谂食咩又有套餐, 几方便! 店员主动服务, 不时主动奉上热茶热水 重点系每碟𩠌都出色, 心机菜, 师傅用心制作, 整体感觉真不错, 而且仲免开瓶费, 切饼费, 抵赞御膳官塘敬业街65-67号,敬运工业大厦12楼F室

避风塘炒肉蟹

脆皮玻璃乳鸽
店员推荐话一日限量供应5只, 口感外脆内嫩, 真系不错!

八宝鸭

芙蓉海宝炒龙球

猴头菇药药瘦肉汤
好足料既汤, 味道香浓好味

御膳
官塘敬业街65-67号,敬运工业大厦12楼F室