2024-01-25 304 浏览
早几日去大坑揾朋友👫佢介绍我哋食水滴形汉堡💧🍔听个名就觉得好特别😋好想快啲试下🥰我哋买左外卖上屋企食😆🍔Number.8 主要系卖水滴形汉堡🍔店员姐姐好细心热情❤️同我哋介绍佢哋嘅开店理念👌小店嘅妈咪系印尼华侨🇮🇩自家调制各款酱料配上汉堡😍餐牌有多款选择☺️汉堡包仲有三个size ▶️Mini , Regular , Mega 🍔😋🍔水滴吉列猪堡套餐加$5可以升级三重芝士薯条🍟薯条份量好多✨即叫即炸🔥热辣辣👌点埋芝士酱真系食到停唔到口🤭汉堡系自家制🫶🏻同坊间嘅好唔同☺️水滴形状💧面包好松软🥰完全唔干👍🏻Mega size 真系超级大个😱两个人食完全好足够🥰吉列猪扒一啲都唔细块🐷有两大块😆仲要炸得好靓🔥加埋芝士🧀蕃茄🍅生菜🥬自家制酱汁✨成个配搭好惹味😋😋🍜水滴手打捞面招牌必食捞面🍜面底自家制🫶🏻面条弹牙幼身💕好烟韧👍🏻小朋友食都绝对冇问题👌入边加左大量芽菜🥬仲都鸡扒同虾饼🍤好丰富😋拌酱汁好惹味✨😋☕️热甜茶印尼凉茶☺️饮落甜甜地😚店员介绍有清热功效✅💕佢哋嚟紧仲会推出8️⃣分钟挑战食完巨型汉堡🍔详情留意佢哋IG 🥰
早几日去大坑揾朋友👫
佢介绍我哋食水滴形汉堡💧🍔