网店:Beelieve Bakery (网店)呢间开咗一年有多嘅手工烘焙网店——Beelieve Bakery,主打窝夫拿破仑同手工BB挞🥧,我之前喺婚礼同埋同事买散水饼𠮶阵都有食过,仲要两次都听到好多人大赞👍,啲人都争住拎资料话要回头再帮衬😎,今次见到佢哋出咗新产品我都唔执输要做第一批食客🤓店名叫「Beelieve」,喺因为店主嘅初衷到依家嘅信念都喺抱持住「只要相信嘅话一切都喺有可能」💪。不停钻研新造型、新款式、新口味,都喺希望食到佢哋每一件饼嘅人,都可以感受到一份浓厚嘅心意同重视,亦可以试到多啲唔常见又有惊喜嘅味道😋✝️鲜菓拿破仑系列 $258/半打 1️⃣朱古力蜜柑2️⃣香梨甜柿3️⃣晴王香印4️⃣日本草莓5️⃣吕宋香芒6️⃣鲜菓杂莓坚持每日新鲜制造,6款唔同口味嘅窝夫拿破仑🥭,不定期选用当造嘅新鲜水果🍊,用咗浓郁手工制吉士酱同酸甜开胃嘅果酱,配上香甜酥脆窝夫拿破仑,做到浓而不腻,啖啖食上瘾。唔钟意鲜菓系列亦可以拣浓醇系列,例如开心果铁观音、伯爵茶可可、荔枝玄米茶、奶酒榛子咖啡等口味,喺咪听见都流晒口水🤤✝️开心果礼盒系列 $350/盒呢个开心果礼盒有开心果马卡龙、开心果窝夫拿破仑同开心果法式手工BB挞各三
网店:Beelieve Bakery (网店)

✝️鲜菓拿破仑系列 $258/半打
5️⃣吕宋香芒
6️⃣鲜菓杂莓
坚持每日新鲜制造,
6款唔同口味嘅窝夫拿破仑🥭,
不定期选用当造嘅新鲜水果🍊,
用咗浓郁手工制吉士酱同酸甜开胃嘅果酱,
配上香甜酥脆窝夫拿破仑,

✝️开心果礼盒系列 $350/盒
呢个开心果礼盒有开心果马卡龙、
开心果窝夫拿破仑同开心果法式手工BB挞各三件,
钟意开心果嘅人一定一定唔可以错过😍,除咗有自家制开心果酱之外,
马卡龙中间有阵阵开心果香嘅忌廉芝士夹心层,另外两款仲有朱古力脆片,无论卖相定味道都一样咁吸引🤩

九龙同新界嘅朋友买满$800,或者港岛区买满$1000,仲可享免运费优惠🚗,如果嚟紧谂住转工或者离职揾到好路数,不妨考虑一吓 beelieve bakery 嘅散水饼😌
2024-02-19
外卖送餐
$50 (其他)