2024-06-24
系观塘买完嘢,就去咗东广场揾食😂见到佢写话食拉面免费打机,好吸引😍系细个最钟意打嘅机,超有回忆呀🎉而且佢装修得好日系👍🏼极上浓虾汤拉面 $88见好多人推就一于就试下佢!个汤浓到好似龙虾汤咁😍香香甜甜咁,真系好正!拉面面质亦都真系如我地所叫嘅偏硬,无碱水味👍🏼叉烧唔算好深刻,正正常常,仲配有海带,木耳丝,大葱👍🏼👍🏼浓郁鸡白汤叉烧拉面 $88无浓虾汤咁浓味,但食到鸡味!佢写明无加味精,所以食落个味好舒服,唔会太strong!我仲加咗溏心蛋,唔够味有小小觉得,不过入面超流心😍😍滋味分享盘 $782个人食啱哂👍🏼性价比高!有炸鱿鱼,芝麻鸡翼,炸虾,炸生蚝,鸡软骨!超级丰富😜而且全都新鲜炸起,热辣辣👍🏼👍🏼冻柠乐 $12用zero正!咁热饮,条气爽哂!!日式波子汽水好耐无饮过!都系童年回忆🥹🥹
极上浓虾汤拉面 $88
浓郁鸡白汤叉烧拉面 $88
滋味分享盘 $78
冻柠乐 $12
用zero正!咁热饮,条气爽哂!!
日式波子汽水
好耐无饮过!都系童年回忆🥹🥹