2023-11-20 39 浏览
接朋友收工去食宵夜,于是就叫佢决定埋地点,佢就介绍咗去佢平时都会嚟食吓Lᴜɴᴄʜ嘅餐厅 ,呢间串烧店真系估佢唔到,入面竟然有饺子食,啱哂身为饺控嘅我😏千味煎饺 $53一共有四款口味,芫荽虾、韭菜、白菜、粟米,叫咗煎饺,而且每款有两只,啱哂贪心嘅我🤣 粒粒都胀卜卜,咬落仲好Juicy,食得出食材都新鲜😍辣椒蒜蓉烤生蚝(对) $59大大大推🤩 好耐无见过啲蚝烧完都仲系咁巨型,食落系超级惹味!系惹味到会追加果只,佢嘅蒜蓉系老板自己亲自打,食落的确系同坊间果啲唔同,而且个辣度都系啱啱好,愈食愈过瘾,同老板倾开偈,啲蚝之所以烧完都仲咁大只嘅原因系,老板对于食材有好高要求,认真挑选过食材先会有咁嘅质素👍🏻👍🏻锡纸蒜蓉牛油金菇 $32呢款又系另一推介,好香牛油味,蒜蓉又唔会抢哂味,份量都几多😚秘制酱汁烧白鳝 $48鳝皮烧到脆卜卜,鳝肉够哂弹牙,啖啖肉咁,真系可以嗌多几串,边饮酒边食😏当日我哋倾下讲下,不知不觉食咗好多串串烧😆嚟紧佢哋仲有个优惠,净消费满$200就会Fʀᴇᴇ饮品,约朋友嚟,饮下酒食吓串烧,聚吓食宵夜真系一流🤩🤩

千味煎饺 $53
千味煎饺

辣椒蒜蓉烤生蚝(对) $59
辣椒蒜蓉烤生蚝

锡纸蒜蓉牛油金菇 $32
锡纸蒜蓉牛油金菇

秘制酱汁烧白鳝 $48
秘制酱汁烧白鳝

当日我哋倾下讲下,不知不觉食咗好多串串烧😆
2023-11-16
千味煎饺