唐坊火鍋私房菜

呢间火锅店超用心打造,食材经过精挑细选,亦都保持食材既味道,确保食到最好味既火锅。店员服务态度非常友善,同客人互动性高。如果前一日订位1-2位可以送半版海胆4-6 位可以送一版海胆,同埋全单八八折,订好位可以安心食😆😆极龙虾🦞汤底:一开始先饮啖汤,超浓龙虾味,仲有d炸过既虾系入面,连埋一齐食超鲜。特浓黑墨鱼滑:墨鱼滑好多一粒粒既墨鱼粒,黑色既颜色都够哂有特色,仲有好多蟹籽。墨鱼粒口感好丰富,好有咬口,蟹籽系口腔爆发。虾滑听店员讲系专登去九龙城攞货。邪恶响铃:系我食过最好食既响铃,多层次得黎新鲜炸起酥脆,食落仲系热。加上黄金咸蛋黄酱,食前拖一拖d酱,超夹。简直系响铃界既天花板。真系好难忘。云吞拼水饺:云吞大大粒,份量足,入面有原只虾仁🍤水饺🥟好多菜系入面。好饱肚,手制感重。手切顶级霜降肥牛:超有牛味,冇多余的渣同筋。好滑高质肥牛。好好味🤤田园杂菜:打完咁多肉,汤底都仲好鲜甜清澈。所以d菜打上黎都唔油,好吸收到龙虾汤既味,有多种菜,皇帝菜呀,油麦菜⋯⋯椰汁官燕:燕窝足料到多到呢,好清甜,超正

如果前一日订位1-2位可以送半版海胆

极龙虾🦞汤底:

特浓黑墨鱼滑:
虾滑听店员讲系专登去九龙城攞货。

邪恶响铃:

云吞拼水饺:
云吞大大粒,份量足,入面有原只虾仁🍤
水饺🥟好多菜系入面。
好饱肚,手制感重。

手切顶级霜降肥牛:
超有牛味,冇多余的渣同筋。好滑高质肥牛。好好味🤤

田园杂菜:
打完咁多肉,汤底都仲好鲜甜清澈。

椰汁官燕:
燕窝足料到多到呢,好清甜,超正