2014-09-06 1738 浏览
年头食过依间小店嘅 Crepe 之后,真喺终身难忘!可能食甜品喺女生嘅专利,麻甩佬嘅我真喺少食!今次重游故地第一个惊喜喺 “乜你肥咗咁多?” “乜你认得我咩?” “点会唔认得呀!” 可能上次佢啱啱开舖无耐,又倾咗咁耐计,所以阿玲会记得我啦!不过可睇得出,佢对顾客非常用心!大半年冇嚟,真系改变咗好多,除咗 crepe 后,仲有咸点,特饮同订做蛋糕!阿玲真喺女强人,不得了近期佢有个新主打,话卖断市,叫我试吓,就喺《绿茶心太软》!摆设同心思已经喺一流啦!阿玲仲话用木制嘅羹食落有第二感觉!超有心思!哗!哗!唔好见佢心太软细细旧,一笃穿咗,真喺吓到叫咗出嚟!我真喺未见过心太软会有咁多饀流出嚟!今次真喺有图有真相!依旧心太软绿茶味非常浓郁,用料十足唔马虎!啱哂钟意饮绿茶嘅我!而且味道唔会太甜,健康又好味!可见阿玲嘅功力又升呢!主打真喺主打,真喺超好食!

近期佢有个新主打,话卖断市,叫我试吓,就喺《绿茶心太软》!
绿茶心太软

主打真喺主打,真喺超好食!
绿茶心太软