鲗鱼涌港铁站🚇附近呢间焱一居酒屋🏮小店主打各款日式串烧🔥,出品用心制作,💰价钱合理性价比几高,而且呢期仲有$128🍶清酒放题添!日本盛/黄樱/松竹梅/尾张男山🍶四款清酒任饮🕑2小时都只系💰$128,十分之抵。唔饮酒🍶嘅话,佢哋亦都有唔同嘅🍹特色饮品,我哋今次就拣咗🍇巨峰提子乳酸梳打同埋🍑白桃果汁。柚子酸汁🔪薄切牛舌👅又嫩又腍,入口酸酸地好开胃🤤。呢度主打嘅串烧🔥做得几出色,而且💰价钱都好实惠,秋葵、🍠蕃薯仔同埋白蘑菇🍄用料新鲜,火候啱啱好👍。佢哋仲有好多款🐔鸡串烧供应,开边🐓鸡翼外脆内软,鸡软骨🍖爽脆,鸡颈肉好嫩😋好弹牙,鸡冠🐔爽口美味!鸡腿肉🍗好香滑,自家制免治🐓鸡肉棒带点爽口配埋生蛋🥚食十分甘香。蒜香封门🐂牛柳入口鲜嫩有牛味,白桃🐖豚肉卷𥚃面系香甜嘅🍑白桃,外面用甘香嘅豚肉🐖包住,食落咸甜有🤤层次,而且白桃🍑能够好好减低豚肉🐖嘅肥腻感!🦐虎虾浓汤乌冬🍜个汤底充满虾🍤鲜味,乌冬Q弹又好食😋。晚市🥰佢哋仲会每人送一杯雪糕🍨,令人好满足!

柚子酸汁🔪薄切牛舌👅又嫩又腍,入口酸酸地好开胃🤤。

🦐虎虾浓汤乌冬🍜个汤底充满虾🍤鲜味,乌冬Q弹又好食😋。

晚市🥰佢哋仲会每人送一杯雪糕🍨,令人好满足!