2021-04-25
由前菜到甜品,都食得出厨师对食物既执着同热诚👍🏻 1.)自制面包好松软2.)由3种菇煮成既汤超级超级正带有小小辣,连男朋友本身吾食得辣既都话正😋3.)沙律菜同蕃茄都超甜超新鲜4.)带子加虾膏mix埋既口感无办法用言语去形容, 摆盘亦系一丝不苟🤩5.)威灵顿牛柳入口即溶,自制酥皮好松脆,配菜有薯仔、红萝卜、羽衣金兰、西兰花、椰菜花,全部都焗得刚刚好👍🏻6.)蓝莓芝士蛋糕🍰 自家制蓝莓酱配上啖啖香浓芝士味 绝配😋 男朋友话依个蛋糕胜过出面好多名蛋糕店😋虽然只有一个女仔服务员(超talkative),但我觉得完全吾系问题,食野从来都吾需要人服侍,(正如买野一样,亦吾钟意有个人跟住你),反而餐厅会留空间俾客人去倾下计,静静地❤️原来你地已经开左6年,无任何既宣传,靠既只系人传人既口碑。欣赏厨师对食物既热诚、信念,你地既食物无疑值得依个价钱,用料十足、绝对绝对系成正比👍🏻👍🏻
1.)自制面包好松软
3.)沙律菜同蕃茄都超甜超新鲜