2021-12-24
我真心觉得我入完去餐厅就会变得多人🥰我个人真系好贪心,又好钟意食汉堡,如果你哋食汉堡会拣咩汉堡?平时我自己就食开牛肉汉堡,见到佢有鹅肝,又有一个鹅肝和牛汉堡嘅时候当然要叫,但如果你又想食牛油果咁点算,当然系又要加埋落去🤣我真系好痴线,个汉堡大到我食唔到,仲要加咗套餐,$32 包咗薯/条番薯+Bless ,因为我钟意食番薯条,我仲贪心到加埋芝士 $5。当日嘅bless有几个唔同嘅味道,我就拣咗苹果伯爵茶,原来bless真系几好饮。呢间汉堡其实真系唔差,即叫即做,啲肉好Juice,一路食啲汁一路流,鹅肝劲邪恶劲满足,啲芝士仲要半溶状态好正。生菜蕃茄又够新鲜,真系好满足。我走嘅时候坐满晒人,又有人叫外卖,所以味道真系唔差,而且食物新鲜。