2011-02-25
今(25-2-2011 Fri)朝同男友起身后食早餐,佢话去食麦当劳,因为我前一晚同佢输赌,输o左要请食麦当劳一餐.咁我又记得之前话带佢试呢间比较健康o既汉堡包,就提议呢间.我o地o黎到,我想要$20.00o既柠檬鸡柳汉堡,但店主话冇货.啊.佢就介绍同样$20.00o既新奥尔良鸡腿堡,佢话有啲辣但唔太辣,只系惹味.啊,咁好吖.男友就要$22.00o既黄金虾排堡,之后我o地以$7.00o既优惠价,要西柚乳酪同水蜜桃乳酪各一杯.等o左一阵就齐晒,我o地走到附近公园食,影好相,开餐喇.我o既新奥尔良鸡腿堡果然系有啲辣,生菜够多又爽,呢个唔差.而水蜜桃乳酪呢,水蜜桃味道清甜,唔错.食到一半,同男友交换,佢食o左一啖我o既新奥尔良鸡腿堡就大赞好味,好香口,因为佢o既黄金虾排堡味道好寡,不过最后佢话我o个个都几辣.我试佢o个个呢,真系冇咁惹味,虾味都唔系好食得出,不过食到最后只食虾排时就食到淡淡o既虾味,而里面都有虾仁.原来呢个要嗒真啲至食到o架.而西柚乳酪呢,男友话几好清清地.
等o左一阵就齐晒,我o地走到附近公园食,影好相, 开餐喇.
我o既新奥尔良鸡腿堡果然系有啲辣, 生菜够多又爽,呢个唔差.而水蜜桃乳酪呢,水蜜桃味道清甜,唔错.
食到一半,同男友交换,佢食o左一啖我o既新奥尔良鸡腿堡就大赞好味,好香口,因为佢o既黄金虾排堡味道好寡,不过最后佢话我o个个都几辣. 我试佢o个个呢,真系冇咁惹味,虾味都唔系好食得出,不过食到最后只食虾排时就食到淡淡o既虾味,而里面都有虾仁.原来呢个要嗒真啲至食到o架.
而西柚乳酪呢,男友话几好清清地.