依间铺系荃湾citywalk 附近,附近嘅都系食嘅舖头,成条食街咁,唔难揾。而入到去就系四人以上嘅枱,今次我地两个人,都有四人枱坐,咁就当然坐得舒服啦。今次我地就叫左个鸡煲,同少少配料。另外,当然要加嘅系烧物啦。依度嘅烧物一定要食,首先要介绍嘅系佢牛油芝士金菇,依个听落好普通,但食落嘅芝士溶落金菇度,再加上啲芝士又拉丝咁,再加上佢嘅牛油香,再利用锡纸包住,锁住水份😋仲有蒜蓉蛏子皇都值得推荐,超大只,啖啖肉,最重要系无沙,见倒对用料有heart同细心。鹅肝多士都唔错,原来佢中间夹住黑松露酱,无论系鹅肝嘅大细同价钱,都系好抵食,再加上黑松露酱,香味四散!鸡煲就见得多,药膳鸡煲真系少食,未开始落野,等佢沸,已经忍唔住要用羹饮几淡,再埋啲有咬口嘅牛肉,好足料。最后都唔好浪费,饮多两淡汤,所有精华饮晒,啲元肉,红枣,够晒入味,女人饮更加系一流👍👍👍