2019-04-07 19 浏览
呢间Cafe 就感觉有好多小手作野卖,来自五湖四海呀!而座位比较多,个日完成唔使等位。说起食物方面,cafe 主要都系西餐,仲有 Waflle 食呀,不过今次就无食到,有人话唔比食呀!哈哈~今次食左菠菜意粉,份量唔算太多,岩岩好一人份量。 开初个份实在太咸,顶唔顺,就退返比餐厅。 不过,佢地好好人,帮我换过一份。 Cheese 铺面头,且有好多菠菜条,意粉又唔太硬,系几好食嘅!另外,最好食就系佢嘅Benedict 啦! 两个大大粒鸡蛋配上脆皮嘅牛油多多和少许烟肉,流心蛋,甜甜地,好好味! 值得写黎推荐既!比较令我们意外的是茄汁烟肉Pizza, 皮真系算薄,而脆口,Size 又好大,茄汁和烟肉超多,Share 一齐食都好饱肚呀!
呢间Cafe 就感觉有好多小手作野卖,来自五湖四海呀!
而座位比较多,个日完成唔使等位。