2023-05-08
《荃湾小店主打日本米饭团和肠粉》୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧今次就到左介绍小店嘅时间,住荃湾嘅朋友介绍我去依间主打日本米和日本醋嘅《御米之家》。小店用左粉红色嘅格调,有两张餐枱可以坐,中午嘅时间想试就要预早过嚟。佢地有好多种饭圈可以选择,老板就介绍我试佢嘅人气饭团鳗鱼玉子饭团 $46。饭团新鲜制作,用左日本米和日本醋,送到上嚟嘅时候都系热辣辣。鳗鱼肉都几厚身,加埋带甜嘅玉子,食完仲想食多过。手撕鸡炒肠粉 $48店主介绍依款都系佢地自家制,肠粉相当有弹性,又炒得好香。另外手撕鸡都好入味,配搭青瓜丝、麻酱甜甜地都好惹味。如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧御米之家 (荃湾)荃湾沙咀道381-389号荣亚工业大厦地下A6号舖୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧御米之家
《荃湾小店主打日本米饭团和肠粉》
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧
手撕鸡炒肠粉 $48
如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘
多谢大家!!!
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧
御米之家 (荃湾)
荃湾沙咀道381-389号荣亚工业大厦地下A6号舖
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧御米之家