2022-10-30 371 浏览
交相。真系有去食架。🤪㖊日去,6点半坐低,7点已经爆晒场,好似有师兄买外卖添。等齐人,叫嘢,上菜!老板娘好细心:想腍的就再滚耐小小先食,不过本身都够腍架啦!我地就滚起就食,闻名不如见面,确系正羊腩!食完成煲,睇翻的骨就知物超所值!之前有师兄话儿时味道,我反而觉得个味道同我以往食过嘅有的不同,浓郁得嚟,亦食到黑草羊鲜味,同时亦好足料。可能我细个无食咁好🤪另外佢个腐乳就正常嘢。另叫左七味豆腐(入面真系好滑,出面真系好脆,废话🤣🤣),黄金沙甜粟(从未食过,俾唔同评语,系几特别,呢间的炸嘢都几好),啫啫芥兰煲(想有几好食?!😆上台“炸炸”声算系咁)。埋单,听到$1200蚊,仲要折左俾你架,本身想反台,原来4条友太开心饮左12支大啤。减翻一人两旧都水。而家都系三旧。即时冚旗,开心走人。最后一句,佢地手功夫似系酒楼菜,精致,特别,但又大排档价位,但又坐得好过大排档,系应该有的料,下次再试其他。多谢介绍🙏,呢间金玉满堂值得翻焯。支持💪🍻
交相。真系有去食架。🤪
㖊日去,6点半坐低,7点已经爆晒场,好似有师兄买外卖添。
等齐人,叫嘢,上菜!
老板娘好细心:想腍的就再滚耐小小先食,不过本身都够腍架啦!
另外佢个腐乳就正常嘢。
多谢介绍🙏,呢间金玉满堂值得翻焯。支持💪🍻
双冬扣黑草羊腩煲
七味脆炸豆腐