餐厅: 韓樂 (T Town North)
资讯:

本身谂住食寿司郎,但佢五点几已经截咗筹🥲所以就去咗楼上食韩乐,然后仲发现原来用外卖app埋单有七五折😱😱👍🏻劲抵食呀!一行6个人,叫左一人一个主食,饮品有半价👌🏻我叫左三文鱼蟹子炒饭🤣唔知点解对炒饭情有独钟,不过唔够热有啲冻😓味道同份量系OK嘅~仲有叫咗八爪鱼石头锅饭,同埋泡菜豚肉石头锅饭,超级热辣辣😳小心烫口🙊好在可以自行调配咸味,因为酱汁系另上嘅👍🏻跟住都有叫咗个海鲜部队锅🤣🤣🤣其实就系辛辣面😛钟意食嘅人就会明白真系好好食😋😋🥰我哋仲试咗moumou Pizza🙌🏻大大个,中间有个温泉蛋,不过已经穿咗🤣芝士劲澎湃😆不过个面包底就争咁啲🙈最后仲有一个豚肉年糕,感觉劲咸🤪好似落咗好多味精咁,不过就系要咁样先惹味!I like😌😌饮品方面我诚意推介「爆柠茶」🤩🤩🤩佢呢度嘅柠檬系已经帮你榨好晒嘅,劲好饮!!一定要试下❤️
三文鱼蟹子炒饭
八爪鱼石头锅饭