2018-03-20 511 浏览
黄氏力墙其实我想系呢一度打边炉好耐啦,今日终于有机会!我叫左两个一模一样嘅火锅餐,真系估佢唔到,我觉得$78有咁嘅质素唔错架!如果大家有去开连锁快餐店打边炉的话,相比之下我会宁愿选择去呢一度打边炉!点解咁讲?大家一睇图就知啦,佢有两块都几厚嘅石斑再加一只虾俾你系啲粥底上边蒸,啲鱼同埋啲虾都算系新鲜!爽口弹牙,没有霉烂的感觉!牛肉就有五片,另外同出边打边炉唔同嘅,除咗佢系用粥底做火锅汤底,佢仲有两块猪润及油炸鬼,都几过瘾!另外我想讲佢果两粒云吞都几好食,其他配料都非常之新鲜!最重要嘅系佢所有嘅材料我都可以食晒,没有浪费!其他某啲出面嘅火锅餐有部份嘅配料系我觉得好难食要放弃唔食,但系呢度呢系冇嘅!不过佢个餐系唔包饮品,但我觉得我会再度来打边炉!份量啱啱好又够新鲜!用粥底嚟打边炉,煮出来的乌冬特别滑,正!