2020-07-20 255 浏览
啡·尝 @ Urban Coffee Roaster(铜锣湾店)用红酒杯饮咖啡🍷☕️Urban 系我近年番叮次数第二多嘅咖啡店,因为佢嘅食物质素比咖啡仲要好😮最适合想食嘢又想叹咖啡嘅人去😋一次过满足晒两个愿望!手冲咖啡亦都选择多,唔同嘅国家都有,而且有啲豆嘅处理方法有别于一般嘅日晒水洗或者蜜处理方法,所以系香气味道方面都多元化左啲,每次去都可以有新尝试,就好似去一个咖啡冒险一样🤩而食物方面由正餐、小食、去到甜品,佢都多元化得黎又偏向健康嘅,就好似今次叫左嘅吞拿鱼蓉牛油果面包,同埋炒滑蛋配海胆,都比我想像中好食,特别系佢个海胆一啲都唔腥,仲有少少甜添,算系意外惊喜呀😍但系整体来讲,我都系觉得尖沙咀店比较出色啲😆食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️番叮:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

用红酒杯饮咖啡🍷☕️

但系整体来讲,我都系觉得尖沙咀店比较出色啲😆

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️