放工完全大脑瘫痪,朋友话食乜就食乜,如是者就带住疲累嘅身驱嚟到呢间Mala's Fusion Cuisine~~~~食饭时间仲要系happy friday, 预咗要做望夫石咁等,可惜等食仲悲壮过等男人,又热又饿确系有啲燥底。。。拎飞𠮶阵个writress 明明话等20mins, turn out 我同个 fd 等咗45mins不过嬲会影响进食心情,所以入到去望到menu 已经9 秒9 let go 咗,因为见到佢啲食物好似好吸引!两个人胃口有限,最后order咗芒果鱼柳沙律、半份Pork Ribs、Pasta同2杯smoothies芒果鱼柳沙律鱼柳好嫩好新鲜,配搭芒果其实唔系特别但胜在够refreshingPork Ribs半份基本上已经ko咗我大半个胃,酱汁不错,但烧得太干,唔够juicy~~Pasta如果你同我一样钟情浓味又creamy口感,呢个pasta就坚系must try。不过rich嘅口感亦相对地令呢道菜式好腻口~~smoothy几match 啲食物,不错!

芒果鱼柳沙律
芒果鱼柳沙律
Pork Ribs
Pork Ribs
Pasta
Pasta
smoothy
几match 啲食物,不错!
Smoothy
题外话/补充资料: 总括而言,餐厅唔算大,所以当晚气氛好热闹,东南亚菜 mix 少少 尼泊尔菜,感觉都唔错!
  • Pork Ribs
  • 芒果鱼柳沙律