12:30食lunch唔知食咩好,系ig睇到呢间cafe所以就同朋友决定黎呢度食。一上到cafe觉得环境好舒服,虽然空间唔算大,但好整齐,而且有干花做装饰、吊椅、单车装饰等...好岩影文青相😍呢度提供set lunch menu,都好多款拣,而且价钱合理。我地叫左黑松露杂菌意粉同埋乌冬定食。黑松露意粉好香,面质适中好入味,份量都好多。老板话另外可以加钱转手工面,会更加好味同入味,下次一定要试😋乌冬定食更加系意料之外既好食,我朋友钟意食较硬身既面,佢觉得面质好「烟韧」好岩佢口味,值得一赞个糖心蛋同薯饼,都做得好出色。食完后,老板都好细心问我地有咩意见,原来呢间cafe系三位后生女仔开既,新开左一个星期度,所以佢地都想知有咩可以做得更好。我觉得佢地好nice都表示如果有唔满意既地方都可以讲,无所谓既因为佢地都系第一次,想做得更好!哗真系好感动,佢地咁细个创业已经唔容易,而且对食物质素同服务都有要求,好值得鼓励👏🏻👏🏻👏🏻我同朋友都食得好开心,好多谢你地!希望你地生意越黎越好!加油呀💪🏻
我地叫左黑松露杂菌意粉同埋乌冬定食。
2019-07-15
  • 黑松露杂菌意粉