2023-02-10
Beans由荃湾开帮衬到而家,今日去屯门食早餐,体验好差。朋友杯咖啡过左15分钟就到,我杯餐饮足足等左30分钟以上先到。追左三次单先有,第三次问女职员提问职员系咪不分先后次序落单冲餐饮,因为附近客人迟过黎我地都已经上哂餐饮。最后一次位女职员帮我追到杯餐饮。本来有得饮就算啦,点知无啦啦有位其他制服,唔知系经理又或者可能系老细?走过泥话,水吧得一个人冲餐饮。所以系一定会等好耐,同埋表示佢地系会不分先后次序冲餐饮。会等埋有几杯先一次过冲系好正常。更表示如果跟落单先后次序冲餐饮,我会等得仲会更耐。不跟先后次序等30分钟唔通跟先后次序要40/50分钟?呢间餐厅比较适合慢活嘅人虽然我本身觉得间餐厅几好食。但我唔惯一杯野饮要等30分钟甘耐。其实我又无揾人要投诉,唔知佢冲出黎做咩?好无言,本身最后得饮我都无咩野。但因为𠮶位唔知系老细定经理?令到我唔会再帮衬。
今日去屯门食早餐,体验好差。
不跟先后次序等30分钟
唔通跟先后次序要40/50分钟?
但因为𠮶位唔知系老细定经理?
令到我唔会再帮衬。