本身系见到Foodie 社交媒体网站个食评,先谂住比次机会试吓小店,点知一试就中晒伏👎🤣酸辣粉 - 拣咗中小辣,剩系得酸味,唔知佢落咗几多酸,一上碗粉,隔离两个啱坐底嘅妹妹即刻出门口走人😂,应该系闻到浸酸味就知咩料😂。碗粉完全冇辣味,真系唔知自己食紧啲乜上汤牛油汤薯粉 - 牛油汤等于清水+油,无味㗎,飘浮喺汤入面嘅薄切厨师肠真系好九唔搭八,小学生煮饭嘅搭配黎😂香蒜肥牛焗金菇 - 黐线,上𠮶份系肥牛白烚金菇嚟㖞,焗金菇会有汤?😊 摆入口完全冇味,同自己用滚水白烚冇分别串烧 - 强制要每样都最少叫两串,叫𠮶刻系觉得可以理解嘅。上到枱明晒啦,正常一串嘅份量,分开两串上,咁咪可以赚多你一倍价钱👍 老细的确系生财有道嘅😀 味道尚算可以,但份量系好少加一服务费 - 明嘅,出咗双粮俾职员,当然系要系羊毛出在羊身上,menu完全无写明,职员完全冇讲定,就咁偷鸡贴张纸喺收银枱度,埋单𠮶阵就话要收加一,你哋真系识玩😋总结:唔好再喺度呃钱啦 🙏

总结:唔好再喺度呃钱啦 🙏
2023-01-25