🔈KFC新出左「肯快趣」早餐系列,🍔一份包配香脆薯饼加一杯醒神奶茶,🕙啱晒朝早赶时间返工返学既我地,快快手即买即攞餐,🧋边行边食够晒方便,等我地精神饱满咁开始新一日既工作。🌯早餐有5款可以拣,分别有芝心火腿脆卷,芝士火腿蛋包,香脆薯饼蛋包,家郷鸡扒蛋包餐同酱烧鸡扒蛋包。既然有咁多选择,当然要试下最经典既家乡鸡扒蛋包餐啦。面包一贯嘅松软不在话下,🥚内夹嫩滑厚焗蛋,🍗仲有外脆内软嘅家乡鸡扒,好食到停唔到口。✨KFC另有更高CP值之选「平日肯抵DEAL」套餐,🗓️只要系星期一至五平日早上都可以用至抵优惠价$22 - $27买到以上套餐,包括以上5款包加1杯香滑奶茶,真系好抵食。#KFCHK #肯快脆 #肯快脆早餐 #平日肯抵DEAL #KFC早餐#指尝回味

2024-06-16
$27 (早餐)