2022-05-18
再访Am.pm!满满嘅街招同黄色巴士,相信大家都熟悉!虽然要立食,但都一黎再黎,因为太多嘢想试🥰🥰🥰呢日其实天阴阴 keep住落雨☔️只系咁岩过去食𠮶阵就得返几滴雨😌但都无阻啲人黎帮衬,不断有人流🍓奶油草莓牛角包窝夫 $35🧇满泻嘅奶油草莓cream流哂出嚟💦斋睇都舔舔脷😋本身我系唔识草莓味嘅甜品 因为怕太假同埋太药水!但佢绝对唔系假草莓🍓🍓🍓好厚但系好细滑嘅cream,中间有海量嘅士多啤梨干碎,所以草莓味非常浓郁!有种草莓芝士奶盖嘅感觉😍😍🧇窝夫底亦唔输蚀!外层好香脆 我仲以为一咬落去会淋哂添!$35呢个质素绝对值呀!❤️💕🥭芒果糯米梳乎厘 (2pcs) $50🍮上次嚟食已经好想食呢个 不过嗌咗其他味!今次一嚟到就即刻决定要食呢个味🥭小女子绝对系芒果糯米饭嘅忠粉!无论知道几肥仔 都会用quota食😂💛上面嘅芒果椰汁酱澎湃地涌出黎🥭仲要有好多好多超甜嘅芒果肉喺上面😍😍佢梳乎厘嘅质感系冇得输!绵柔细滑🍮轻飘飘😌仲有成啖芒果肉配梳乎厘再加埋糯米饭🍚觉得比起平时食芒果糯米饭更加好食!有哂椰香🥛芒果香🥭蛋香味🍳♨️我一定会再encore!🍵静冈抹茶3.6牛乳奶昔 $45🥤呢个要视乎你钟意奶味重定系钟
🍓奶油草莓牛角包窝夫 $35🧇
奶油草莓牛角包窝夫
🥭芒果糯米梳乎厘 (2pcs) $50🍮
芒果糯米梳乎厘
静冈抹茶3.6牛乳奶昔
🍵静冈抹茶3.6牛乳奶昔 $45🥤
呢个要视乎你钟意奶味重定系钟意苦带甘味重嘅抹茶。因为始终系奶昔,如果你钟意后者嘅话未必适合。我本身系两样都OK😂奶昔口感好厚实 佢又唔会有好漏嘅感觉 可能有抹茶味中和🍵如果抹茶味再浓郁啲就好了!