2022-11-09 1004 浏览
餐厅介绍: La Famille菜式: 西式蛋糕地址: 铜锣湾勿地臣街1号时代广场B2楼B201号舖 #中产穷L 平时都唔系好舍得买Cake 食, 件件都几十蚊起,不过,咁岩Times Square 购物完送左张餐厅消费满100蚊,减50蚊coupon,咁即时觉得非常抵买。 呢间饼店长期有条小人龙,排左10分钟左右就轮到,#中产穷L 今次就选左日本日向夏蜜柑味同日本白桃味(65蚊)。 包装盒同纸袋都好精致,自用送礼都适宜,至于蜜柑同白桃果肉味道都好新鲜,蛋糕都好软熟,总括而言,蛋糕值得推荐,价钱如果咁岩撞正有埋折扣就更佳。 #中产穷L #LaFamille #cake #hkfoodie #foodie #foodiehk #hkfoodieblogger #铜锣湾美食 #Causewaybayfood #香港美食 #铜锣湾食好西 #香港食好西 #食好西 #香港好去处 #hkfoodporn #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkkol
餐厅介绍: La Famille
菜式: 西式蛋糕
地址: 铜锣湾勿地臣街1号时代广场B2楼B201号舖

日本日向夏蜜柑味和日本白桃味

2022-11-06
15 分钟 (外卖自取)
日本日向夏蜜柑味和日本白桃味
  • 日本白桃味