2022-10-20 70 浏览
喺朗豪坊行行吓街见到有间新餐厅,一望都几田园小清新feel, 装修用左我几钟意嘅湖水绿色,整体几舒服🤩✨香辣蕃茄意式肉肠水管粉 - 水管粉里面会藏住d汁,令到每一啖都好juicy入味😋✨吉列日本和牛汉堡配日式咖哩汁 - 块和牛汉堡都真系几厚下!最底垫左d薯仔,最顶就系太阳蛋,几层一齐食又几过瘾😻✨烟三文鱼牛油果牛角窝夫 - 我对牛角窝夫都算系情有独钟,尤其佢整得香脆系好难得!烟三文鱼mix牛油果又系绝配!✨暖心苹果挞配雪糕 - 劲足料,好多苹果肉,仲要系暖笠笠,配埋雪糕食冷热交融好鬼正~✨士多啤梨杏仁 - 个颜色几靓,见到里面有kiwi, 仲有d好健康又有口感嘅奇亚籽,叫左少甜少冰唔错👍✨焙茶鲜奶 - 清清地焙茶香,几啱而家凉凉地天气饮

香辣蕃茄意式肉肠水管粉

吉列日本和牛汉堡配日式咖哩汁

烟三文鱼牛油果牛角窝夫

暖心苹果挞配雪糕

士多啤梨杏仁

✨焙茶鲜奶 - 清清地焙茶香,几啱而家凉凉地天气饮
焙茶鲜奶

香辣蕃茄意式肉肠水管粉