2023-03-10
嚟荔枝角上堂 要食饱饱先学得快 就试下附近呢间cafe 餐厅环境好靓 感觉好舒服 好似系个庭园入面食野咁✨凯撒沙律呢个沙律好特别 用左豆豉鲮鱼碎代替烟肉干 但竟然意外地夹 而且仲有鸭肉蓉 一开始食既时候唔系好食得出系鸭 后来再问职员先知道🤭✨北海道带子锅饭呢个类似意大利饭既煮法 不过冇咁creamy 带子份量都唔少✨法国图卢兹肠蕃茄小锅酸种面包加埋入面既蕃茄酱 半熟蛋同肠仔一齐食 入口酸酸辣辣咁几开胃✨开心果朱古力呢个好特别 本身以为系开心果mix朱古力 但竟然系开心果雪糕配朱古力 开心果雪糕大大球 而且好重开心果味 开心果迷可以试下 都几特别✨西柚梳打卖相好靓 本来以为会好酸 但饮落酸度同甜度都岩岩好 几开胃解渴食物质素唔错 餐具同水都系自助形式 而且环境装修都好靓 几适合同朋友黎坐低食个下午茶倾下计 如果经过呢度可以黎试下
✨凯撒沙律
✨北海道带子锅饭