2022-07-17
《大叔的爱》的餐厅啊😍😍,今次依间餐厅就冇阿牧啦😅~不过就有#Edan 饰演既 田田 #田一雄 同埋#黄德斌 饰演既KK😍😍,系《大叔的爱》既第5集同第11集都系依度拍既~虽然迟咗好多🙈但点都要黎依度朝圣😙😙 ==============================🍽Lunch set 包前菜➕面包➕主菜➕饮品 💲118 🍴前菜是日餐汤🥣 or 精选沙律🥗当日既餐汤系南瓜汤,汤都几浓郁,几好味 🥖面包选用法包,可配黑醋橄榄油或牛油🧈,包唔会过硬 🍝卡邦尼手工意粉 (主菜)手工意粉同平时出面食既意粉系明显唔同,食落比较弹牙,而且酱汁沾满每条意粉,同埋酱汁香浓👍👍😋😋佢都有柠檬🍋比客人按自己喜好中和酱汁 ,但觉得厚砌烟肉可以再多番少少🤏 🍕辣肉肠芝士薄饼 (主菜)依份薄饼超大份😱,而且超足料,辣肉肠劲多,几乎铺满成个薄饼,蕃茄酱浓郁🥫,芝士🧀都可以做到少少拉丝效果,整体劲惹味😋😋,建议share一齐食👥 🍹水果茶果味唔算浓,整体正正常常,冇太大惊喜 🥄招牌提拉米苏 💲38/ Lunch set 加购价mascarpone cheese 好滑,而且比例比较多,但可以再浓厚少少,而咖啡
🍽Lunch set
包前菜➕面包➕主菜➕饮品 💲118
🍴前菜
是日餐汤🥣 or 精选沙律🥗
当日既餐汤系南瓜汤,汤都几浓郁,几好味
🥖面包
选用法包,可配黑醋橄榄油或牛油🧈,包唔会过硬
🍝卡邦尼手工意粉 (主菜)
🍕辣肉肠芝士薄饼 (主菜)
🍹水果茶
果味唔算浓,整体正正常常,冇太大惊喜
🥄招牌提拉米苏 💲38/ Lunch set 加购价
mascarpone cheese 好滑,而且比例比较多,但可以再浓厚少少,而咖啡同酒味再浓郁少少就更加好😝
🐟香烤三文鱼 💲188
配上柠檬蜜糖酱汁🍯,及蒜蓉菠菜🧄三文鱼唔会太过干,可以保持到三文鱼既汁👍👍食唔到鱼腥味
⭐加一服务费