2020-03-17 827 浏览
老板终于有OpenRice lu👏🏽👏🏽👏🏽大约半年前无意中见到呢间铺头,好少喺香港见到有呢啲手工黑朱古力,所以企左系度望。老板好好人疯狂俾我试食😂食完之后就明白点解要呢个价钱,因为无系香港食过呢只味,完全将cacao嘅味道发挥到极致,好食到返唔到转头。如果你钟意黑朱古力50%以上𠮶种,你一定要试!! 啲朱古力就系呢间细铺头仔里面生产出嚟,老板由粒cacao开始整成朱古力。估唔到一粒made in Hong Kong 嘅朱古力系可以咁香浓好食,仲要有多个20款口味,食过之后真系唔会再买出边啲大牌子朱古力嚟食!👍🏽👍🏽如果你平时食开有奶嘅朱古力,惊苦嘅话可以试吓士多啤梨🍓/无花果果干嘅朱古力,或者试吓焦糖奶油,甜度高啲食落完全冇苦涩味!🤤我自己就推介竹姜/盐味/乌龙茶🤩顺带一提,老板定期会用cacao整啲新嘅产品出嚟,近排好似有用嚟开朱古力奶嘅mixture同埋brownies,每次去都好有新鲜感😂🤫另外呢度有成个石门都揾唔到嘅Kombucha (红茶菌),唔使走到去沙田City Suxxx用60几蚊买一支返嚟,饮完包你肠道健康😉
老板终于有OpenRice lu👏🏽👏🏽👏🏽

18片盒装朱古力