宜家有种总有间Cafe系附近既感觉,真系多咗好多选择。荃新天地就新开左Boundless by Reaction,系以白色做主调,带有自然风格调的咖啡店,座位周围都有啲植物做装饰,都几舒服架!食物就主打食Burger同Dutch Baby Pancake 🍔🥞拣左个和牛汉堡,采用美国和牛制作,牛味好浓郁,质感好软嫩,连同其他配料例如洋葱、生菜、蕃茄食十分juicy😋想食素食嘅朋友,呢度都有素食嘅汉堡🍔另外,一定要叫返一个Dutch Baby Pancake🥞呢度嘅款式十分多,咸点口味亦好独特,例如有放满All Day Breakfast 既荷兰松饼、亦有放满扭纹通粉既荷兰松饼。我哋就食左温泉蛋墨西哥辣肉酱扭纹通粉,佢个肉酱唔系好辣,都几惹味,而且份量好足!底下的就系荷兰松饼,由本身的热铁窝整成,带有啲蛋香、牛油香,味道都唔错😋加左个小食烧甜粟米🌽面头有少少沙律酱、调味粉,有啲墨西哥风味,都几好食。饮品就唔少得咖啡,除左一般咖啡口味之外,仲有本地烘焙精品咖啡,如果想饮杯手冲咖啡就问下店员个日有咩咖啡豆啦😎我饮个杯啡都唔错,朋友就叫左朱古力,十分浓郁🍫🍫🔸烧甜粟米🌽🔸Boundless 和

🔸烧甜粟米🌽
🔸Boundless 和牛汉堡🍔
🔸温泉蛋墨西哥辣肉酱扭纹通粉配荷兰松饼🍳
🔸BROWN SUGAR LATTE☕️
🔸SINGLE ORIGIN CHOCOLATE🍫

📍 #BOUNDLESSbyREACTION @boundlesscoffeehk
大埔汀角路15号地下C号舖
荃湾杨屋道1号荃新天地一期地下G75A, G76C & D号舖