90s👦🐥情侣吃货|😚饮食著数|🇭🇰hkfoodie🍽️(👦)自称三星米芝莲食评家(🐥)自称拉面沾面专家👉 主打不专业食评🍽️👉 快闪饮食著数🤑____________👉 不专业食评🍽️.【明太子干贝酥握饭团】 HK$45【日式炸鸡握饭团】HK$40【炸虾天妇罗握饭团】HK$38【炙烧明太子握饭团】HK$34【黑芝麻豆浆】升级优惠 +HK$13【日式抹茶豆浆 & 明太子薯条】升级优惠 +HK$20.(👦) 今次就系帮衬外卖店啦,所以就唔会有环境同服务评分😆😆 单就呢个味道同价钱嚟讲,👦觉得味道系唔错,睇餐牌度都会睇到其实款色唔算多,主要都系配料不同既配搭,可以一试👍👍 而握饭团价钱都相宜,配同升级优惠重可以食多款小食tim,CP值Ok 🤤🤤.👦觉得店舖加咗明太子酱喺饭团入面真系味道几夹✨✨ 不论边款饭团加明太子都会好食😂😂 而今次几个饭团里面最钟意嘅就系明太子干贝酥👍👍 首先呢个饭团入面会有明太子酱再配上干贝酥,本身👦都唔知咩系干贝酥😂😂 见店铺推荐就拣左黎试下,打开食先知原来系炸带子,带子炸得够香脆,同明太子酱饭团口夹住食,口感好好有层次,同时味道有明太子做提升😍😍.其次日式炸鸡都唔错😂
90s👦🐥情侣吃货|😚饮食著数|🇭🇰hkfoodie🍽️
【炸虾天妇罗握饭团】HK$38
【炙烧明太子握饭团】HK$34
【黑芝麻豆浆】升级优惠 +HK$13
【日式抹茶豆浆 & 明太子薯条】升级优惠 +HK$20
其次日式炸鸡都唔错😂 就咁睇店铺炸物水准都唔错,不过呢个就冇明太子酱🤣🤣 点都会有少少比下去🙈🙈 其实每个饭团都会有火腿同厚玉子做馅料,再根据你所选择的款式而加材料落去,👦觉得食多几左就会揾到自己最喜爱既口味组合😂😂 而饮品的话就正常水准啦,👦觉得升级拣选小食会抵食d,因为饮品比较细杯🙈🙈
👦总分评价:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 食物:⭐⭐⭐⭐(4/5)
--- 性价比:⭐⭐⭐(3/5)
____________
外卖自取