今晚同三位朋友食饭,未有头绪食咩之制,经过银行中心呢间花园餐厅,心谂 花园餐厅吧,一定唔会差得去边。我哋每个人叫咗牛扒嘅餐,一上罗宋汤,其中一个朋友已经觉得好难饮,我话 可能水多咗啲 唔紧要啦 餐汤啫。 之后开始上牛扒,四个人都叫五成熟 全部well done 上枱😤好嘢 !!!有朋友块扒中间冻 全熟都可以冻😳仲要切都难切开☹️我果份带子牛柳串 带子算 预你冰鲜无要求,但块牛柳唔似牛柳全熟之余啲肉梅到唔想放落口 个卖相跟本似烂肉 无胃口了😪实在忍唔住同你地讲我系叫五成熟同埋块嘢嘅卖相真系好难睇😵结果你5分钟就换过全新嘅牛柳留俾我 都系全熟👏🏻👏🏻👏🏻好嘢 你呢间花园餐厅收得皮🙌🏼其实可以唔换俾我 无意思架 我相信再拎碟牛柳俾我黑衫个人兄 你唔会唔知发生咩事呀 当场闹你又唔系 ok 我将块唔知系咩肉嘅扒放埋一边 你哋无人敢过嚟收我哋枱嘅嘢啦 唔埋嚟问我要唔要?雪咗好耐定腐肉呀 每人二百埋单 但我唔知我食咗啲咩 呀 有 一只劲鞋嘅瑞士鸡翼😑点可能样样都咁难食 花园餐厅因为你呢间 我真系唔会再衬 细时无钱啫 而家有钱都唔系咁嘥😒